Laurbærkirsebær

En Laurbærkirsebær er det første valg af haver, der ikke ønsker nåletræer i haven. Hver laurbærskires (Prunus Laurocerasus) er Evergreen og afhængigt af typen Hardy til en grad eller 15 til 25 under nul.

De fleste laurbærhedder er hurtigt voksende hedgeplanter, der er 40 til 50 centimeter højere hvert år. Fra store laurbærregner behøver du ikke at plante lidt pr. Lineær måler, fordi de også vokser stærkt i bredden.

Fordele:

  • Evergreen Laurbærkirsebær
  • De fleste Laurbærkirsebærl vokser ret hurtigt hurtigt
  • Store, udsmykkede blade, der hurtigt giver en tæt hæk
  • Laurelkirene gør få krav til sin grund og placering

Ulemper:

  • Større Laurbærkirsebær er ikke egnet til mindre haver
  • Laurelkirene kan ikke være imod våde fødder

Typer af laurbær

Der er forskellige laurbær tilgængelige, der er alle stedsegrønne. Vær særlig opmærksom på vækstmetoden: Prunus Caucasica vokser op, ideel til smalle hække; Den portugisiske laurbær (Prunus Lusitanica) kommer frem i Holland, dette er en langsomt voksende mallowing laurbær med lidt skinnende grønne blade, en ideel sikringsanlæg.

Hvis portugisisk laurbær ikke beskæres, vil det blomstre med små hvide blomster. Prunus Laurocerasus ‘zabeliana’ er speciel. Disse Bay-beslutningstagere vokser hovedsagelig i bredden og kan endda tjene som et jorddæksel. Laurel er også der som en plante-on-stamme eller som et træ.

Ud over Laurel har vi andre afgang af sikringsplanter. Taxus, Boxwood og Coniferhagen er også stedsegrønne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.