Haekplanter

Hækplanter findes i mange haver. Haekplanter kan danne en smuk skillevæg ved hjælp af en hæk. Men hvilken dyrkningsmetode skal jeg vælge, når jeg køber hækplanter? I potter, knolde eller rødder? Læs her hvad forskellen er.

Hvorfor vælge hækplanter?

En hæk giver en følelse af privatliv og beskyttelse. Men disse planter er også ideelle til at skabe haverum i selve haven. Du kan også bruge hækplanter til for eksempel at skabe en kant af planter i din have. Dette kan virkelig tilføje værdi, især i haver med et slankt design.

Vil du skabe en smuk skillevæg i din have? Hos os kan du vælge mellem mere end 50 slags hækplanter, lige fra taks, færdiglavede hække og buksbomplanter. Du kan kontakte os for både stedsegrønne og løvfældende hækplanter.

De løvfældende hækplanter mister deres blade om vinteren. Et kendetegn ved stedsegrønne hækplanter er, at de bevarer deres blade og grønne farve i vinterperioden. Det sikrer, at du kan nyde en tæt hæk året rundt.

Hvad er hækplanter?

Mange haver har en adskillelse ved hjælp af en hæk dannet af de såkaldte hækplanter. Men disse planter er også ideelle til at skabe haverum i selve haven.

I det øjeblik en hækplante fungerer som skillevæg, giver denne hæk en følelse af privatliv og måske også beskyttelse. Du kan også bruge hækplanter til for eksempel at skabe en kant af planter i din have. Dette kan virkelig tilføje værdi, især i haver med et slankt design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.